GI-tillbehör

Vi har kommit in i en period då vi mest äter grönsallad med olika ingredienser i till exempelvis kött eller kassler. Känns jättetrist och tråkigt. Visst är det gott med sallad, men det kan bli lite enformigt ibland. Kom därför på att jag ska göra en färdig lista med goda, varierande tillbehör, så att det blir enklare att planera veckomatsedlar i fortsättningen. Ser att det är en del recept på goda tillbehör som jag inte lagt ut på bloggen, men jag får fylla på listan eftersom.

Blomkålsgratäng
Blomkålspuré
Broccoli
Brysselkål
Bönmos
Bönsallad
Caprese
Grekisk sallad
Grönsaksgratäng
Harocot verts
Isbergssallad
Kidney- och majsblandning
Kikärtsmos
Kål- och sesamsallad
Quinoasallad med bladspenat och äpple
Rotfruktsslaw
Varm bönmix
Vegetarisk gratäng med bönor
Zuccinipasta

Lämna en kommentar