Veckomatsedel

Hej! Vilket härligt påsklov det har varit! Vi konstaterade just när vi summerade det bästa och sämsta med veckan att påsklovet nästan bara varit bra. Middag hos kusinerna, Himlabadet med morfar och skönt häng med kompisar.

KusinerPåskmiddag i Ö-vik – bröder och kusiner Gradin diskuterar hockey

Imorgon är det bara att ladda om inför en ny vecka. Har tänkt att jag ska hinna jobba den och en till. Vi får väl se om det blir så. Här kommer en matsedel med tips på goda vardagsrätter inför vecka 16.

Måndag: Kycklingpanna

Kycklingwok-2

Tisdag: Enkel lasagne

Enkel-lasagne

Onsdag: Räksallad med syrlig dressing

Raksallad

Torsdag: Korvstroganoff och ris

Korvstroganoff (1 av 1)

Fredag: Carnita

Carnita2 (1 av 1)

 Ett guldkorn till helgen: Kex med brie och marmelad (gärna hemmagjord)

Marmelad (1 av 1)

Lämna en kommentar