Korvlåda med kapris, soltorkade tomater, chili och lök

Älskar varianter på korv till våra korvmåndagar. Hittade det här receptet på korvlåda hos Landleys kök som vi testade för inte så länge sen. Till åt vi potatisklyftor. Superdupergott!! Det är massa gott gojs under korven som inte syns på bilden.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Korvlåda med kapris
Korvlåda med kapris

Korvlåda med kapris, soltorkade tomater, chili och lök

4 portioner
1 röd lök
6 bitar soltorkade tomater i olja
1 röd chilifrukt
0,75 dl kapris
800 g falukorv
4 dl grädde
1 msk majsstärkelse
2 tsk dijonsenap
Salt, svartpeppar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Hacka rödlöken, strimla de soltorkade tomaterna och hacka chilin. Lägg allt i en ugnsform på cirka 18×30 cm tillsammans med kaprisen och blanda allt. Skiva falukorven och lägg skivorna med lite gratänginnehåll mellan varje.
  2. Vispa ihop kall grädde med majsstärkelse, dijonsenap, salt och peppar. Slå stanningen över och ställ in formen i 225°C i 40 minuter.
  3. Servera till potatis i någon form.

Lämna en kommentar