Färspizza på naanbröd

Letade fram en gammal goding i gömmorna som jag nästan hade glömt bort. Älskar pizza i alla dess former, den här gjord på naanbröd är både lagom i storlek och tjocklek. Rödlökssallad och fetaost är en supergod kombo på pizza.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Färspizza på naanbröd

Färspizza på naanbröd

4 pizzor
300-400 g valfri färs
4 naanbröd
4 msk tomatpuré eller chilisås
2 dl riven ost
100 g tärnad fetaost
20 oliver
4 msk olivolja
4 krm salt
2 krm svartpeppar

Rödlökssallad
2 rödlökar
1 1/2 tsk socker
2 msk rödvinsvinäger
4 msk olja
4 msk finstrimlad persilja

GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 250ºC. Börja med löksalladen. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Vispa ihop socker, vinäger, persilja och olja i en skål. Lägg ner rödlöken och ställ svalt.

Skölj, dela och strimla paprikan. Blanda färsen med salt och peppar. Lägg nanbröden på en bakpappersklädd plåt. Bre på tomatpuré eller chilisås, men spara en kant på ca 2 cm runt om. Pensla kanterna med olja. Strö över riven ost. Fördela paprika och färs i små platta klickar. Lägg på fetaosten.

Grädda pizzan i mitten av ugnen 5-7 minuter, passa noga så att den inte blir bränd. Toppa pizzan med rödlökssallad och oliver.

Lämna en kommentar