Helgtips: Pankostekta Babybels

Det här är min nya upptäckt. Ni bara måste testa!!! Pankostekta babybels toppade med vispad créme fraiche, rödlök, löjrom och gräslök. Och lite bubbel till så klart. Jag säger det igen…testa i helgen!

Pankostekta babybels

Pankostekta Babybels

Babybels
Mjöl
Ägg
Panko
Smör och olja till stekning
Créme fraiche
Löjrom
Rödlök
Gräslök

GÖR SÅ HÄR:

Doppa osten först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och rulla till sist runt i panko. Stek i smör och olja på hög värme tills osten får en fin yta (det går ganska snabbt). Sänk till lägsta värme och låt smälta lite till i stekpannan (dock inte för länge så att osten blir för platt).

Toppa med vispad créme fraiche, rödlök, löjrom och gräslök.

ENJOY!

Lämna en kommentar