Recept på risifrutti

Tycker det är svårt att komma på varierande mellanmål för bäbisar. Här hemma har vi alternerat mellan banan och smörgåsrån med bredbar leverpastej. Gjorde ett försök att hitta något annat och då hittade jag det här från 8 månader. Gott tyckte Milly!

Risifrutti

Risifrutti

Vaniljyoghurt
Kokt ris
Hallon, blåbär eller fruktmos

Låt vaniljyoghurten rinna av i ett kaffefilter så att den får lite tjockare konsistens. Blanda i lite kokt ris och bär eller fruktmos.

Inspiration till det här och mycket annat hittar ni här.

2 tankar på “Recept på risifrutti”

  1. Såg riktigt gott ut, skulle man ju själv vilja ha till mellis. 🙂 Kommer ihåg det där, tyckte att man körde på samma hela tiden. Jag gav ofta turkisk yoghurt med fruktpuré. Gjorde även några banankakor med havregryn efter nåt Pinterest-recept. Keso eller bananplättar är inte så dumt heller.

    Svara

Lämna en kommentar