Det perfekta nyckelplagget

Heej! Nu längtar jag efter kudden, men först några rader till er. Är så glad för att Tims klass gick vidare i Vi i femman idag. De mötte Murbergsskolan i kvartsfinal i Västernorrlands län. Det var jättespännande att sitta med som åskådare. I hörsalen på Länsmuséet höll de till. Nu väntar semifinal antingen mot Engelska skolan eller Näsåkers skola.

Kollade igenom garderoben inför Liverpoolresan och insåg att jag behövde göra en liten uppdatering. Hade inga bra plagg för mellanväder. Just nu ligger temperaturen på mellan 5-10 plusgrader. Hittade det perfekta vinter/vårplagget: En tunnstickad polotröja med snygga detaljer från Ellos.

Polo4 (1 av 1)

Polo5 (1 av 1)

Gillar att polotröjan är lite längre och att den är rundad nertill. Snyggt till jeans och kängor eller sneakers! Du hittar den här.

Polo-dubbel

Numer går det lika snabbt att handla på Ellos som i någon annan webshop. Paketet kom på bara någon dag!

I samarbete med Ellos.

Lämna en kommentar