Utehäng och veckomatsedel

Hej på er! Ber om ursäkt att jag lyst med min frånvaro några dagar. Har bara inte hunnit med mig. I fredags var vi på AW på Matbaren med föräldrarna i Tims hockeylag. Trevligt initiativ. Milly var med. Hon fick dricka välling där och somna i vagnen.

Igår var jag på tjejmiddag hos Camilla i Sundsvall. Efter att vi ätit en supergod middag och surrat en massa gick vi på E-street. Kul att gå ut och dansa, det var flera år sedan vi gjorde det tillsammans sist. En jättekul kväll som jag får sota för idag. Även fast jag körde är jag sjukt trött idag…

Tjejmiddag-dubbel

Här kommer en matsedel för veckan. Det börjar närma sig jul. Härligt med första advent idag!

Måndag: Bacongratäng

Bacongratang (1 av 1)

Tisdag: Honungsglaserad kotlett

Honungsglaserade-kotletter (1 av 1)

Onsdag: Fyllda frukostkorvar

Fyllda-frukostkorvar (1 av 1)

Torsdag: Lax från Jörn

Lax-fran-jorn (1 av 1)

Fredag: Krustader och colakarré

Colakarre

Lördag: Kyckling från fjällen

Kyckling-fran-fjallen (1 av 1)

Söndag: Tortellini med pesto

Tortellini

Lämna en kommentar