Moodboard Tims rum

Nu börjar det hända saker i Tims rum. Taket är målat och färgen är uppe på väggarna. Det blir så fint. Även här har vi målat med Jotun Lady Pure Color. Två väggar är målade med 6325 Balans (blågröngrå) och två väggar med 9918 Klassisk vit.

Till den grönblå färgen ska vi lägga grå heltäckningsmatta. Förhoppningsvis kommer mattan imorgon. Efter det börjar det roliga med möbler och det slutgiltiga piffet.

Tims-rum

Tims-rum1

Ikväll har Milly och jag varit på Me & I-party hos Therese. Hon bjöd på en massa godsaker under tiden vi tittade på kläder. Se bara på bilden. Det var krustader med brie och Maggans tomatmarmelad, smördegssnittar med creme fraiche, ädelost, valnötter och vindruvor, salamirullar med Cantadouost, oliver, chips, kaffe och kakor. Lyx på en tisdag helt enkelt!

MeandI

Lämna en kommentar