Veckans matsedel

Hej! Här kommer en matsedel för kommande vecka. Har slarvat med veckomatsedlarna den sista tiden, men nu ska det bli ordning och reda igen. Gillar inte att behöva småhandla var och varannan dag. Det är så lätt att det slinker med lite av varje då 🙂

Måndag: Baconbiffar med fetaoströra och broccoli

Baconbiffar2

Tisdag: Kycklinggryta med kabanoss och syltlök

Kycklinggryta

Onsdag: Lax med ädelostsås

Lax-med-adelostsas

Torsdag: Fransk köttfärslimpa med grönsaker i ugn

Kottfarslimpa

Grönsaker i ugn

Skär 2 rödlökar i klyftor, 2 paprikor i strimlor samt 3 morötter och 1 liten zucchini i skivor. Pensla en långpanna med med olja och bred ut grönsakerna. Salta. Baka i ugnen samtidigt som köttfärslimpan är inne. Vänd dem i pannan någon gång under tillagningen.

Fredag: Tacos

Tacos2

Ett guldkorn till helgen: Varm brietårta med tomatsallad

Ost (1 av 1)

Lämna en kommentar