Projekt tvättstuga

Så här ser det ut i tvättstugan just nu. Har äntligen kommit till skott med renoveringen där. Tvättstugan är det enda rummet som vi inte gjort något åt sedan vi flyttat in. Tycker att den funkat ganska bra trots fula färger och inredning. Men nu känns det verkligen passande, lägligt tills bebben kommer.

Väggarna ska målas, plastmattan ska vi också testa att måla, duschväggen ska bytas ut och väggskåp och förvaring ska sättas upp.

Tvattstuga2-dubbel

Innanför tvättstugan är det en bastu som vi aldrig använt. Där har vi istället hängt tvätt och förvarat källsortering, strykning och lite annat smått och gott. Nu kommer väggarna målas vita och hyllor kommer att sättas upp för ännu mer förvaring. De som känner mig vet att jag älskar ordning & reda.

Tvattstuga-dubbel

Pinterest har jag samlat bilder på snygga tvättstugor med bra förvaringsmöjligheter. Här är ett par som jag fastnat för.

Ikea_Algot

Bild från ikea.se

Bild-tvattstuga

Bild från styleathome.com

Lämna en kommentar