Tacokorvgryta

Korvrecept är väldigt populära här på bloggen, därför tänker jag lyfta ett till. Tacokorvgryta. En variant på korvstroganoff, men med grillkorv och smak av tacos. Superdupergott för både barn och vuxna.

Servera med ris och en god sallad eller bara rårivna morötter. Jag gjorde den här spetskålssalladen till.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Tacokorvgryta
Tacokorvrgyta

Tacokorvgryta

4 portioner
1 pkt grillkorv (500 g)
1 pkt bacon
4,5 dl havregrädde
2/3 påse tacokrydda (21 g)
Salt & peppar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Klipp baconet i bitar och stek frasigt. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Skär korven i slantar och fräs så den får lite färg. Häll tillbaka baconet i pannan.
  3. Häll på grädde och kryddor och låt puttra några minuter. Smaka av med salt & peppar. Späd eventuellt ut med mer grädde eller mjölk om den känns för tjock.
  4. Servera med ris och grönsaker.

Lämna en kommentar