Lila pizzasallad

Bjuder på en färgglad pizzasallad idag. Så trevlig färgklick till middagen. Salladen håller sig flera dagar i kylen, så gör en stor sats på en gång.

På bilden syns en jättegod kasslergryta med ris. Om du vill laga den hittar du receptet HÄR.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar! 

Lila pizzasallad
Lila pizzasallad

Lila pizzasallad

4 personer
500 g rödkål
1 tsk salt
0,5 dl vitvinsvinäger
0,5 dl olivolja
0,5 tsk svartpeppar
1 msk torkad oregano

GÖR SÅ HÄR:

  1. Strimla rödkålen tunt och lägg i en skål. Använd en osthyvel eller mandolin. Blanda vinäger, olja, salt, peppar och oregano och häll över kålen.
  2. Blanda om och ”massera” kålen ett par minuter, så den mjuknar något. Låt stå och dra ca 30 minuter innan servering i rumstemperatur.

Lämna en kommentar