Kasslergryta med ris

Kan inte komma från att kassler är suverän vardagsmat. Gjorde den här grytan i veckan och den klättrade snabbt upp på listan som en av mina favoriter!!

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Kasslergryta

Kasslergryta med ris

500 g kassler
Rapsolja
2 dl lätt crème fraiche tomat & basilika
300 g finkrossade tomater (gärna med smak)
1 msk tomatpuré
1 köttbuljongtärning
3 salladslökar
Salt & vitpeppar

Kasslergryta

GÖR SÅ HÄR:

  1. Koka riset.
  2. Tärna kasslern och skär salladslöken i sneda stavar. Fräs ihop detta i lite olja tills löken är mjuk.
  3. Tillsätt resten av ingredienserna och låt allt puttra ca 10-15 minuter, så smakerna får gojsa ihop sig.
  4. Servera med riset och en god sallad.

Inspirationen kommer från Lollo Johansson.

Lämna en kommentar