Nya ögon

Tjoho!! Jag vågade!! Var på Memira igår och opererade ögonen. Fick en konsultation av en kollega så jag tänkte först bara kolla vilken operation jag skulle behöva göra. När ögonläkaren sa att det var det mindre ingreppet bestämde jag mig efter mycket om och men för att göra det.

Pappa skjutsade mig. Hade tid kl. 11 och 12.30 åkte vi hem. Fick sitta och blunda 30 minuter i vilrummet innan jag fick åka hem. Jag kunde se direkt, men suddigt, och det sved så solbrillor på.

Svärföräldrarna passade Milly så att jag fick ligga och vila och blunda. Det tog ungefär fem timmar innan jag kunde titta utan att det gjorde ont.

Själva operationen tog bara nån minut på varje öga. Skulle titta in i en grön lampa och sen trycktes något hårt mot ögat. Därefter kändes det som att synen försvann några sekunder. Det var lite otäckt när lasern satte igång för då luktade det bränt.

Längtar redan efter att få vakna utan att fumla efter glasögonen och slippa ta ur linser på kvällarna. Ska tillbaka på efterkontroll idag, men det här känns redan som nåt av det bästa jag gjort!

Lämna en kommentar