Gratinerad brie med ruccola, parma och crema di balsamico

Den här förrätten är fantastiskt god! Kan även ätas som tilltugg till fördrinken. Gör i så fall en större form. Servera tillsammans med dina favoritkex.

Gratinerad-brie-2

Gratinerad brie med ruccola, parma och crema de balsamico

2 små
150 g brieost
4 skivor parmaskinka
Ruccolasallad
Crema Di Balsamico
Solrosfrön
Inlagda oliver eller nåt annat inlagt

Skär bort de vita kanterna på osten. Lägg i liten ugnsfast portionsform. In i mikron tills osten smält, det går fort. På med ruccola, rullad parmaskinka och ringla balsamico över. Välj den mörka. Jag hade bara den vita och det såg inte lika festligt ut. Dekorera med nåt inlagt. Strössla solrosfrön över. Servera genast.

Receptet hittade jag hos Smaskelismaskens.

Lämna en kommentar