Lyxlunch

Idag fick jag och Milly finbesök av grannen och hennes lilla Jamie som är fyra dagar yngre än Milly. Jag och Ulrika satt mest på golvet och skrattade åt våra små som nu börjat krypa och hasa sig fram. Så fort Jamie kom till mig blev Milly svartsjuk och tvärtom.

Jag tyckte att vi var värda något lyxigt till lunch, så vi åt faktiskt räkmackor.

Rakmacka

Räkmackor

2 personer
2 Hällakakor
Smör
2 hårdkokta, skivade ägg
500 g frysta skalade räkor (funkar på burk också, men jag tycker de kan smaka lite starkt ibland)
Plocksallad
Citronskivor
Tomatklyftor
Gurkskivor
Dill
Salt & peppar
1 klick majonnäs

Bred smör på mackorna och lägg ett salladsblad i botten. Lägg sedan äggskivor på ena halvan och räkor på den andra. Salta och peppra lite på äggskivorna. Garnera med majonnäs, gurka, tomat, citron och dill.

Skickar med en bamsekram till er härliga bloggvänner på kramens dag <3

Lämna en kommentar