Den allra finaste av presenter

I februari fyller min man 40 år. Ända sedan vi träffades har han pratat om att åka till Anfield och se Liverpool. Har sparat och sparat för att kunna ge honom det i 40-årspresent. Nu är det dags. Den 4 februari åker vi. Bara han och jag <3

LiverpoolFC

Tänkte försöka hålla presenten hemlig ända in i det sista, men eftersom det är en del förberedelser och fix inför resor fick han presenten dan före nyårsafton. Spillde upp ett glas vin till honom och överlämnade presenten i form av ett kort. Han satt helt tyst i flera minuter och och bara tittade på kortet. Fattade inte riktigt. Är sjukt nöjd att jag lyckats fixa fotbollsbiljetter till en av de svåraste arenorna att få biljetter till. Och också att jag lyckats hålla det hemligt i flera månader.

Anfield

Har sett Bournemouth spela tidigare (då förstås inte i Premier League) och det var häftigt bara det. Stämningen. Kan inte föreställa mig hur coolt det här kommer att vara. Har bestämt att jag ska gå all in och låna en av Stefans Liverpooltröjor. Sedan ska jag öva på sångerna så att jag kan sjunga med. You’ll Never Walk Alone kan jag hyfsat eftersom vi hade den som utgångsmarsch på bröllopet.

Just nu sitter vi med varsin lista; Stefan skriver ner vilka pubar vi ska gå på och jag skriver ner vilka affärer vi ska gå på.

2 tankar på “Den allra finaste av presenter”

Lämna en kommentar