Bästa rummet

Hallen uppe är ett av de rummen jag gillar bäst i vårt radhus. När vi inte hade plats för min eftersuktade walk in closet, testade vi min galna idé att göra en i hallen. Det blev hur bra som helst. När du kommer upp för trappen kommer du liksom in i garderoben. Nu har jag äntligen plats för skor, handväskor, smycken, parfymer plus en massa annat krafs.

Skogarderob (1 av 1)

Skogarderob2 (1 av 1)

En garderob som fanns där sedan tidigare har vi gjort en öppen lösning av. Är väldigt nöjd med guldlisten som ramar in garderoben. Spottarna är från IKEA.

Skogarderob1 (1 av 1)

Garderoberna är IKEA:s garderober PAX. Gillar att det finns en hörndel i serien. Passar oss perfekt. Inuti garderoberna har jag målat ljust rosa.

Garderob1 (1 av 1)

Eftersom vi inte har något fönster i hallen har vi många ljuskällor. Det gillar jag. Taklampor, garderobsbelysning, spottar och spegelbelysning.

Garderob (1 av 1)

Hyllan till vänster är ett IKEA-hack av en Billy cd-hylla. Stefan kapade den så att den passade perfekt. Bakstycket har jag tapetserat med ett blommigt presentpapper. Lite pillrigt, men det blev som jag ville ha det.

Billy-2

Garderob2 (1 av 1)

Spegelbelysning

Lämna en kommentar