Renovering och tacotårta

Då var vi igång igen. Nu är det projekt sovrum på övervåningen som står på tur. Milly ska få ett eget rum. För att lösa det reglar vi upp en vägg i Stellas rum. Tim och Milly ska få de små rummen och Stella ska flytta in i Tims stora rum.

Barnens äldsta kusin Niclas har flyttat hit för att spela hockey den här säsongen, så nu har vi turen att få träffa honom oftare. Igår och idag har han varit här och ätit med oss och hjälpt Stefan att regla och sätta gipsskivorna. Det går framåt.

Renovering (1 av 1)

Renovering-2 (1 av 1)

Renovering-3 (1 av 1)

Till middag åt vi en av mina favoriter. Tacotårta. Också drack vi lite av det här söta vinet Stugan. Ett ekologiskt fylligt vin. Gott till både kött/köttfärs och som sällskapsvin.

Tacotarta-dubbel

2 tankar på “Renovering och tacotårta”

Lämna en kommentar