Student och bröllopsdag

Idag har vi varit i Ö-vik och firat den här stiliga studenten, Stefans brorsbarn. Det var så kul att träffa släkten på Stefans sida och god mat fick vi också. Vädret var tyvärr lite upp och ner, men vi hann iaf äta i solen.

Niclas

Niclas-student

Förra året glömde jag bort vår bröllopsdag :(. I år hade jag därför förberett med en present och ett jättegulligt kort. Det var bara det att jag tog fel på dag. Planerade för morgondagen. Svärmor påminde mig så jag hann rätta till det. Var lite bättre än Stefan som trodde det var på måndag. Som ni förstår blev det inte så mycket firande idag förutom present. Det får bli en annan dag istället.

Lägger upp några bilder jag älskar från dagen som alltid kommer att vara en av de bästa i mitt liv <3. 27 juni 2009. Minns det som igår. Det var en dröm som gick i uppfyllelse. Dagen jag fick min Stefan. Det finns ingenting som jag skulle gjort annorlunda idag. Allt blev som vi ville ha det. Och vem kunde drömma om sol och 30 graders värme?

Brollop3-600

Brollop7-600

Brollop8-600

Brollop9-600

Brollop6-600

Lämna en kommentar