VIP-kväll UseMeMore

Jag och Camilla startade för ett tag sedan Facebookgruppen UseMeMore där du kan fynda snygga second hand-kläder. Du behöver inte bo i Härnösand eller Sundsvall för att köpa, men däremot behöver du det om du vill lämna in kläder som du vill sälja.

Vi har även tänkt ordna trevliga VIP-kvällar på temat vår/sommar och höst/vinter då vi bjuder på tilltugg och något gott att dricka. Det finns även möjlighet att prova kläderna. Igår hade vi vår första VIP-kväll för medlemmar i Fb-gruppen. Vi höll till hos Camilla. Vädret var på vår sida och det blev en väldigt trevlig kväll. Nästa träff blir förhoppningsvis i höst och då hoppas vi på ännu mer folk. Håll utkik vetja!

Nu finns vi även på Instagram om du föredrar det. Omnämn och dela gärna!

UseMeMore

UseMeMore-1

Lämna en kommentar