Morsdagstips

IMG_3573

Ni har väl inte glömt bort att det är morsdag på söndag? Stefan och barnen brukar fira mig med frukost på sängen. Jag hoppas att det blir så nu med. Älskar att hela familjen kryper upp i sängen och överröser mig med kramar och pussar. Den här gången är vi fem som ska rymmas i sängen…ännu mysigare!! Några presenter är inte nödvändiga, men alltid roliga att få ;).

Har ju även en egen mamma som jag vill uppvakta. Måste klura ut något bra. I samarbete med Alltryck listar jag några tips på presenter. Vill man göra dem lite mer personliga finns möjlighet att trycka namn eller ett budskap på.

  1. Bagagevåg – sist vi var i Spanien fick vi låna en bagagevåg av pappa för att slippa övervikt. Vi shoppade så mycket så vi fick knappt igen väskorna. En bra-att-ha-grej som knappt tar plats i väskan.
  2. Hood Craft – kan man få för många av dem? Sköna att gå i hemma, promenera eller spela golf i.
  3. Pläd Newport – älskar stjärnor, kanske för att Stella betyder stjärna. En snygg pläd till uteloungen är väl inte helt fel? Ser fram emot många morgnar och kvällar i loungesoffan så småningom!
  4. Stegräknare – snart är det badsäsong. Har nästan gått ner alla kilon efter graviditeten. Bara det blir lite bättre väder ska jag börja promenera, förhoppningsvis försvinner de sista kilona då.

Lämna en kommentar