Återbesök och fler bilder från BB

Så smått så smått börjar det sjunka in att vi nu är fem i familjen. Det känns mer naturligt än jag trodde och det är väldigt härligt att se Tim och Stella så stolta över sitt lillasyskon. De myser med henne och visar upp henne så fort de får chansen.

Igår var vi på återbesök på BB eftersom vi fick åka hem tidigare. Allt såg bra ut som tur var. Hon var nästan helt uppe i sin födselvikt igen. 4 535 g vägde hon nu och 4 600 g när hon föddes. Det var bra och måste alltså betyda att amningen har kommit igång. Ammar just nu varannan timme, men jag hoppas att det kommer att glesa ut sig snart.

Har tyckt att jag känt mig så pigg de senaste dagarna, men igår kom bakslaget. Satt i soffan och skulle försöka se Johan Falk – kodnamn Lisa, vilket var helt hopplöst. Tänkte samtidigt lägga ut några fler bilder från BB, men huvudet blev blytungt och jag satt mest och hängde över datorn. Så här kommer de istället.

Milly-nyfodd-600

Milly-nyfodd-6-600-ljus

Stella-nyfodd-dubbel

Milly-nyfodd-5-600

Milly-nyfodd-4-600Milly-nyfodd-8-600

Milly-nyfodd-10-600

2 tankar på “Återbesök och fler bilder från BB”

  1. Lilla söta snofsan! Har väntat så, på fler bebisbilder och det är så roligt att få följa dig på bloggen och ”vara med” i er familjelycka! ♥-kramen!

    Svara

Lämna en kommentar