Äntligen hemgång

Idag blev det ordning och reda här på avdelningen. Jag fick en ny barnmorska som var väldigt erfaren och driftig. Jag frågade om det var helt omöjligt att få åka hem idag. Känner att jag är ganska nöjd här nu, framförallt när jag inte har eget rum. Dessutom snarkar min roommate…

Tjoff, tjoff, tjoff sa det och sen hade Ingmarie tror jag hon heter tagit alla prover som skulle tas och stämt av med barnläkaren att det var okej att få åka hem tidigare. Istället blir det återbesök på söndag.

Min största skatt hade med sig en liten present när de kom och hälsade på oss igår ♡.

Supersöta örhängen från Edblad. Älskar honom ännu mer för att han ofta överraskar mig när jag minst anar det. Han sa att jag var en hjälte och att jag förtjänade dem!

LYCKLIG!

Så nu sitter vi här och läser och myser och väntar på att Stefan och Stella ska hämta oss så fort skolan slutar.

 


4 tankar på “Äntligen hemgång”

 1. Å vad skönt att ni får åka hem!
  Vi fick också stanna när Ellen föddes för hon var också stor för BF! Vi hade turen att få ett eget rum och Henke kunde stanna, men jag minns än idag hur mycket jag ville hem!
  Hoppas ni njuter njuter nu, hela familjen!

  Svara
  • @Linda: Helt underbart att få komma hem. Det kan vara mysigt att stanna om man har ett eget rum, men inte att dela med någon man inte känner. Nu ska vi bara njuta!

   Svara

Lämna en kommentar