Temania

Älskar verkligen frukosten på helgen. Nu när jag inte kunnat sova så bra på grund av hög aktivitet i magen har det blivit att jag klivit upp ännu tidigare. På en gång jag kliver upp måste jag äta för att komma igång. En stor kopp te och sedan sätter jag mig med datorn en stund och bara njuter av ensamheten och tystnaden (några dagar till sedan blir det slut på det).

Te

Eftersom det blivit mindre kaffedrickande under graviditeten har jag druckit mer te istället. Har testat några olika tesorter från Tekungen. De har ett stort utbud av tesorter på nätet; bland annat ekologiska, rooibos, gröna och svarta. Jag är ju ett fan av svarta tesorter, gärna fruktiga. Men på kvällen dricker jag gärna rooibos (även kallat rött te eller örtte) utan koffein för att komma ner i varv.

Min favorit hos Tekungen har blivit EKO Mango och Persika, men kan även varmt rekommendera Studio 54 och Saint-Tropez.

Lämna en kommentar