Elastiskt och oversize

Längtar efter att få hoppa i vanliga kläder igen. De kläder jag köpt på slutet har varit såna som jag tänker att jag kan fortsätta ha även efter graviditeten, mycket elastiska material och oversize. Risken finns kanske att de förknippas med att vara gravid, men tanken känns bra iaf.

Monki

Lika sköna som ett par pyjamasbyxor är de här byxorna med låg gren från Monki. De har blivit en absolut favorit! Monkis kollektioner består av mycket oversize, perfekt för gravida!

Ellos

Även på Ellos har jag hittat mycket fint. Fyndade den här rosamönstrade kimonon i oversizemodell för lite och ingenting. Där fanns även en hel drös fina barnskor. Stella fick de här glittriga sandalerna, perfekta nu först inomhus innan det blivit tillräckligt varmt ute. Tim fick ett par tygskor, snygga till jeans och kanske att de kan funka till skolavslutningen.

Lämna en kommentar