Dåligt med unisex

Är det bara vi som inte väljer att ta reda på vad det blir för kön på bebisen i förväg? Varför jag undrar är för att det finns så otroligt lite kläder som passar till både kille och tjej. Det är klart jag vet att det är fler, men det är konstigt att det fortfarande är mycket blått för pojkar och rosa eller rött för tjejer. Vitt, beigt och grått finns i viss mån, men sen då? Vill man ha mer färg är det svårare.

Klader

Lite påfyllt i bebisgarderoben har det ändå lyckats bli. Stella och jag (lättare att få gehör från henne 🙂 klickade hem två par söta Molobyxor härifrån och den sötaste snuttefilten, som dessutom är ekologisk, från Fine Little Day förra veckan.

Skulle det bli en tjej kommer jag att besöka Kappahl väldigt snart och köpa på mig några plagg från deras vår- och sommarkollektion, framförallt från Newbie. De har helt underbara pastelliga små bodies och klänningar med spets och söta broderier. Se själva.

Bebis-collage

2 tankar på “Dåligt med unisex”

  1. Hej Linda! Kikar in på din blogg lite då och då (tack för härlig läsning!) och kände verkligen igen mig i detta inlägg – efterlyser också mer unisexkläder och färg framförallt till grabbar! Vi väntar bebis till sommaren och har precis som den första gången valt att inte ta reda på kön, känns superspännande, men även irriterande när man letar kläder;)

    Kram från Sthlm!

    Svara
  2. Vad roligt Lina, grattis! Och kul att du läser bloggen! Det var någon som sa till mig att den bästa och största överraskningen i livet är just att hålla på detta och det har vi tagit på orden:) Vi tog inte reda på det med Tim och Stella heller. Men nu är det nära och nu är vi nyfikna på vad det är för en krabat som lever om där inne.

    Kram från Härnösand <3

    Svara

Lämna en kommentar