Namnröstning och förberedelser

Vi har inte tagit reda på vad det ska bli för kön, det får bli en överraskning. Det är härligt att suga på karamellen, men lite jobbigt är det förstås att inte veta. Killnamn har vi klart. Hela familjen är överens om Lino. Namnet kommer från en bartender på Kap Verde. Stefan och jag fastnade för det direkt när vi såg det. Hade Stella varit en kille skulle hon ha hetat Lino.

Namn

Vi hoppas på att det blir en kille, blir det en tjej har vi inget namn som alla är överens om. Vi har varit tvungna att göra en namnlista där vi röstat om vilka namn vi gillar. Några har tillkommit på slutet, men som ni ser här leder Maj, Skai, Fee, Pi, Hope, Line och Ricci med tre röster vardera.

Annars är babyförberedelserna i full gång. Det känns som att bitarna börjar falla på plats. Nu är vagnen beställd. Vad det blev får ni se när vi får den. Vi har även kompletterat de första kläderna med pyjamas, strumpor och några extra bodies.

Lämna en kommentar