Sportlov och kusinmys

Äntligen har sportlovet kommit till oss. Har semester onsdag-fredag, vilket känns väldigt välbehövligt. Stefan har varit i Stockholm på kurs nästan hela veckan, så jag och barnen har varit själva. Kusin Elsa kom och sov över, så då passade vi tjejer på att bädda ner oss i dubbelsängen (eller kojan som vi kallar den).

Kusiner

Målet med ledigheten har varit att ta igen lite sömn och ha kul med barnen. Tror att jag lyckats med båda. På dagarna har det varit full fart med aktiviteter som Technichus, träningar, kompisar och ikväll badhusdisco. Det i sin tur har gjort att vi varigt ganska trötta på kvällarna och lyckats lägga oss i bra tid.

Idag var jag på återbesök hos ultraljudsmottagningen. Moderkakan hade flyttat på sig. Yay! Så lättad att slippa gruva mig för kejsarsnitt. I och med att de andra två förlossningarna har varit normala, så önskar jag förstås en till sån. Däremot har jag mycket fostervatten, så där har jag förklaringen till varför jag känner mig så stor.

Lämna en kommentar