Känning av första advent

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till första advent. Jag bara längtar tills vi tänder första ljuset. Har varit ute i god tid i år och pyntat och gjort mysigt. I båda husen blir det ganska sparsmakat; i radhuset några röda detaljer och i stugan bara vitt och grått.

Kuddar2-dubbel

Kuddfodral H&M Home // ljusmanschetter Ernst Kirchsteiger // trägran Granit // adventsljus Tine K Home

Vardagsrum2Ljus2-behandlad-dubbel

Favoritdoften i år är Voluspa Clove Pomander. Jag beställde mitt här. Doftar helt underbart. Det går inte att få nog av. Får försöka hushålla med det så att det räcker hela ljulen. Ljusstaken är från House Doctor.

Stugan-vardagsrum2

I stugan har vi fräschat upp med Ektorp soffa och fåtölj som vi hittade på Blocket. Kuddar från IKEA och pläd från Rusta.

Ljusfat2

Ännu mer doftljus – här i doften Cinnamon från L&Co.

Stugan-kok2

2 tankar på “Känning av första advent”

Lämna en kommentar