Idag när jag kom hem hade Stefan och Stella bakat, hockeypuckar och chokladkrisprutor. Riktigt goda! Recept utlovas så småningom.
Till middag testade vi Icas recept på tacobiff. Kul med lite variation på tacos. Gott var det…
Tacobiff i form
4 portioner
500 g nötfärs
1 påse tacokrydda
1 dl tomatsalsa
1 dl matyoghurt
ca 2 dl tortillachips
2 dl riven ost
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färsen med tacokryddan. Rör ner tomatsalsan och yoghurten. Lägg färsen i en ugnssäker form. Sätt in den mitt i ugnen ca 15 minuter.
Bryt tortillachipsen i grova bitar och strö dem och osten över färsen. Sätt in mitt i ugnen ytterligare 10-15 minuter. Servera tacobiffen med salsa, gräddfil och tortillachips. Vi hade även isbergssallad, tomater, gurka och majs.
Ikväll var det ju riktigt varmt ute. Stella och Tim myste med kaninerna i loungesoffan. Om en vecka ska de lämnas tillbaka. Snyft.