Hej igen!

Appeltrad (1 av 1)

Äntligen långhelg och lite slappande. Tycker vi farit och flängt mest hela tiden nu på sistone, men nu blir det några dagar i stugan. Maj är verkligen en hemsk månad. Många aktiviteter både på jobbet, skolan och fritiden. Inte nog med det – vi drog dessutom igång med att byta ribb och måla radhuset.

När vi kommer ut till stugan är det som att det bara infinner sig ett lugn över hela familjen. Inga måsten – vi bara njuter. Idag tog vi en golfrunda hela familjen och sedan unnade vi oss köppizza till middag. Sjukt onyttigt men så gott! Det toppade vi med ett par glas vin och en stooor godispåse från Godishuset.

Helt plötsligt känns det som om det blivit sommar – Stella kom in med en stor bukett liljekonvaljer och äppelträden står i full blom. Tänk vilken härlig tid vi går till mötes.

Efter en tids uppehåll har jag nu bestämt mig för att återuppta bloggandet, men nu i WordPress. Jag har liksom saknat att dela med mig av god mat helt enkelt och sedan är det mycket för min egen del, en plats att dokumentera alla recept. Bloggen är som en receptbank, annars har jag svårt att komma ihåg när jag hittat ett gott recept om det var i någon tidning, på en webbplats eller en blogg. Det kommer att ta lite tid att städa upp och få ordning på alla bilder, men jag hoppas ni har överseende med det!

Lämna en kommentar