Julafton x 2

Det är så typiskt. Så här lagom till jul pajade modemet till bredbandet :(. Nu har vi abstinens efter både telefon, internet och tv-kanaler. Här kommer i alla fall några julbilder. Vi firade med släkten i två dagar, så idag är vi lite trötta och möra. Ikväll ska vi testa en ny skinkrätt och sedan blir det nog någon bra film.

Julafton

 photo Julklappar_zps5a1115d7.jpg

Natten mot julafton sov vi i stugan. Stefan och jag var uppe länge och slog in julklappar. Just den kvällen är så himla mysig och stämningsfull. Papper, snören och etiketter köpte jag i år på IKEA, Lagerhaus, Panduro och Dollarstore. Stefan lackade paketen med lackstång och stämpel från Granit.

 photo Dubbel2_zps44684cb1.jpg

Julafton firade vi i Finsvik med mamma, pappa, lillebror med sambo, farmor, farbror, faster och kusiner.

 photo DSC01859_zps9954d953.jpg

Stella fick Kalaha i julstrumpan. Det blev mycket spel, iPad och DS före middagen eftersom det inte gick att vara ute. Det spöregnade och var glashalt. Ovanligt julväder jämfört med all snö som vi hade förra året.

 photo DSC01877_zpsfd6b56f0.jpg
 photo Jul111av1_zpse15b9a11.jpg

Också var det julmaten. Jag älskar verkligen den. Sill, sillröra, inlagd strömming, kräftströmming, potatis, kalvsylta, rödbetssallad, gravad lax, köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse och mycket mycket mer. Man lyckas ju alltid äta lite för mycket.

 photo Dubbel_zpse264b39a.jpg

Julstassen bestod av min älskade blå mönstrade klänning från InWear och pärlarmband från Thomas Sabo.

 photo Jul41av1_zps960d06f0.jpg

I år fick vi besök av en finsk tomtemor. Hon fick hjälp av mina små nissar. Många fina julklappar fick vi.

Juldagen

 photo Jul51av1_zps58f0d3a7.jpg

På juldagen var vi först och tittade på Stefan som spelade hockeymatch med Team Härnösand mot hemvändarna. Därefter åkte vi till Haga för att fira jul med Stefans mamma, pappa och bror med familj. Det var kul för barnen att få träffa kusinerna. Det verkligen lyser om Tim och Stella när dom träffas.

 photo Jul61av1_zps2f9b6ce4.jpg

Julfina tjejer

 photo Jul71av1_zps39ff2e84.jpg

Efter att vi ätit en laddning till med julmat delade tjejerna ut julklapparna. Och det gick med en väldig fart!

 photo Farbror_zpsfa55e01b.jpg

Fler fina julklappar fick vi. Tim fick hjälp av farbror Henrik att bygga ihop sitt nya Techniclego. Inte helt enkelt.

Lämna en kommentar