Julledigt ända ut i fingertopparna

Åh, vad jag mår gott den här helgen. Ingen stress, vi är i fas hemma och julklapparna är i stort sett klara. Två dagar har jag fått sova ut, vilket jag verkligen behövt. Jag som aldrig nästan orkar se en hel film för att jag alltid somnar, såg hela Livet Delux (Snabba Cash 3) igår och nu har vi slagit igång Bourne Legacy.

Om jag skulle somna är det inte hela världen. Älskar nämligen att få krypa upp mot min mans axel under en filt och bli struken över håret och vakna till när eftertexterna rullar.

 photo Rakor-dubbel_zpsc72a23bf.jpg

De här veckorna när vi är lediga ska det bli mycket god mat. Ska testa lite nytt både i mat- och bakväg. Ikväll har vi ätit bakad potatis med skagenröra, räkor och avocado. 
Fick tips av Viktoria som bloggar på Matplatsen, en av mina favoritbloggar, att den godaste skagenröran är Coop Forums egen och jag är beredd att hålla med. Ofta tycker jag de röror man köper är väldigt mastiga, så därför tycker jag det blir godare att blanda ut med lite turkisk yoghurt.

 photo Rakor21av1_zps033116ff.jpg

Idag skulle vi egentligen haft föräldramatch mot Tims hockeylag. Var överladdad men vi fick tyvärr ställa in på grund av ösregn, så matchen blir imorgon istället. Det känns konstigt att det är tre dagar kvar till jul och ingen snö.

Lämna en kommentar