Stugsista och tårar

 photo DSC01134copy_zps746cc5b9.jpg
 photo Stugsista-41av1_zps75c8494a.jpg
 photo Stugsista-31av1_zpsf06a909b.jpg
 photo Stugsista-1_zps34012e76.jpg
I helgen hade vi traditionsenlig stugsista. Vet inte om jag ska skriva firade eller sörjde. Mysigt hade vi, men det blev också påtagligt att sommaren är över. Vi åt väldigt gott, några av recepten kommer på bloggen inom kort.
Idag packade vi in oss till stan. Hatar att jag är så känslosam. Det skulle ”bara” bli ett hejdå till mamma och pappa och vi ses snart, men det blev inte riktigt så. Trots att vi bara ska flytta 1,5 mil in till stan kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Älskar mina föräldrar så kopiöst mycket. I vuxen ålder är det så roligt att vi kan umgås och ha så kul tillsammans. I bilen hem bölade jag, Tim och Stella hade ont i magen fastän det inte kom några tårar. Tur att det snart är fredag, då kommer vi igen.

Lämna en kommentar