Redo för matstafett

 photo DSC00081-1_zpscbd6db4e.jpg
Ikväll är det Matstafetten. Vi har fått efterrätt vilket känns skönt. Har gjort en chansning och testat något som jag aldrig gjort förut. Vi får se om det går hem. ”Den” står i alla fall i frysen och kyler sig. 
Inför kvällen har jag pyntat hemmet med några små detaljer. Ett nytt kuddfodral från Svenskt Tenn som går att beställa här, påskliljor från svärmors trädgård, en ny dörrkrans från Fröken Fräken och en ny tvål som lukar i hela huset och finns att beställa här.

2 tankar på “Redo för matstafett”

  1. @Fru Sederblad vad kul att du hittat hit!! Matstafetten gick bra. Har tänkt skriva ett inlägg mer med hur själva stafetten går till för det är faktiskt himla kul!! Och om violglassen som vi gjorde till efterrätt 🙂

    Svara

Lämna en kommentar