Projekt walk-in-closetDet har blivit dåligt med bloggandet de senaste dagarna. Är i full gång med att bygga en walk-in-closet uppe i hallen. Tänk att det alltid är likadant. Från början är jag så taggad och vill sätta i gång, men så fort det har gått några dagar och det är slipdamm överallt håller jag på att krevera. Och ändå är vi noga med att täcka för.

Idag kom vi äntligen till en vändpunkt. Efter bredspackling och slipning ett antal gånger drog vi bort all plast och städade bort det värsta. Imorgon kommer elektrikern och sedan har jag ett stort jobb framför mig.  All målning. Där sopsäcken står är det tänkt att det ska stå öppna garderober i vinkel. Inuti garderoberna har jag tänkt måla en pastellig rosa. Jag hoppas att det kommer bli så bra som bilden i mitt huvud. 


1 tanke på “Projekt walk-in-closet”

Lämna en kommentar