Kalas från morgon till kväll

8 år. En stor dag. Kan inte förstå vart tiden tagit vägen. För 8 år sen kom den här älskade ungen till världen. Och han var våran. Vilka känslor. Nu håller han på att bli stor. Häftigt, men också lite jobbigt. Hur som helst så skämde vi bort honom på hans dag för det var han värd.
Timpa låtsades sova på morgonen när vi kom in och sjöng med fika på sängen. Kommer ihåg känslan av längtan och förväntan och pirret i magen som gjorde det svårt att sova natten före födelsedagen. Väskan och mössan var några av presenterna han fick.
Göran och Maggan var först på plats för att uppvakta Timpa. Maggan var min hjälpreda i köket och högg in när det behövdes.
Kattis och Lasse kom som vanligt förbi, vilket uppskattades. Även Therese och Niklas, men de lyckades jag inte fånga på bild.

Det blev en egen variant på tårta. Tim är inte så förtjust i tårta och eftersom det var hans dag fick han bestämma. Därför blev det en lite extra pyntad Norrlandskaka. I kakväg blev det Chocolate Chip Cookies, Bountycupcakes, Vaniljwhoopies och mammas hederliga bullar.

Tims gudfar Jonas tittade också förbi. Han ryckte in och spelade Bamselotto och Sköldpaddsspelet med Stella och gjorde läsläxan med Tim. Skönt med lite förstärkning. Var helt slut efteråt. Sjönk ner med ett glas vin i fåtöljen och fixade lite med bilderna innan jag till slut stöp i säng. Ska bli helt underbart med helg.

1 tanke på “Kalas från morgon till kväll”

Lämna en kommentar