Kul med bloggfix

Gradinskan på Instagram

Pinterest

Åh, vad det är kul att sitta och fixa med bloggen. Brukar passa på när barnen är nattade och morgondagen färdigplanerad. Det finns hur mycket som helst att utveckla och förbättra. Skulle kunna sitta timmar i sträck om jag fick. Ni märker kanske emellanåt att det händer saker här på bloggen.

Motivationen är så klart att få fler besökare. Att marknadsföra sig själv och nätverka i sociala medier är ett bra sätt att synas. De olika forumen går att koppla ihop kors och tvärs. Allt tar tid och det är svårt att hinna med när bloggandet bara är en hobby, men jag har till exempel lagt till en fansida på Facebook för Gradinskan. Jag har också lagt till mina Instagrambilder här på bloggen. Dessutom har jag från bloggen länkat till mina konton på Twitter och Pinterest. Pinterest har jag i sin tur kopplat ihop med min fansida på Facebook. Jag hoppas vi ses på något av forumen 🙂

Lämna en kommentar