Mycket fint hos H&M HomeÄlskar verkligen H&M:s Homekollektion. Har höstuppdaterat hemmet med en lite rolig badrumsmatta och några nya prydnadskuddar därifrån. Brukar beställa på postorder ibland, men allra roligast är att gå i butiken i Stockholm. Där plockar man ihop magneter med bilder på de produkter man vill köpa, lämnar in i kassan, får ut sina produkter och betalar som vanligt.

3 tankar på “Mycket fint hos H&M Home”

  1. HM Home är verkligen roligt att strosa runt på. Slog till på ett nytt duschdraperi och lite örngott sist vi var där. Men förra helgen gjorde jag ett stopp på HM Home i Helsingfors – oj vilken fröjd för ögat det var där inne! Helt sagolikt!

    Svara
  2. Therese: Det blev inte något H&M-köp till kidsen. Tiden räckte inte riktigt till 🙁

    Malin: Får väl besöka butiken när jag har vägarna förbi Helsingfors (vilket inte är så ofta, men ändå…någon gång kanske…)

    Svara

Lämna en kommentar