Pigg som en mört

Skrev tidigare om att jag drack Chi San och Berocca Boost för att jag är så trött jämt. Det hjälper faktiskt. På bussen till och från jobbet har jag tidigare knappt hunnit sätta mig ner innan jag somnat, oavsett om jag vill eller inte. Efter att jag börjat med Chi San och Berocca Boost har jag kunnat sitta hela vägen utan att somna. Jag har också märkt det sena fredag- och lördagkvällar. Om vi suttit uppe med vänner har det ofta varit jag som börjat gäspa tidigt. Nu dom senaste veckorna har jag varit pigg till slutet och det har varit andra som blivit trötta före mig. Det känns som jag fått se nya sidor av livet! Så här står det på Berocca Boosts förpackning: Ökar din förmåga att prestera på topp genom att optimera koncentrationen och förmågan att fokusera och tänka klart. Att det är äckligt kan det faktiskt vara värt när det ger sånt märkbart resultat.

Lämna en kommentar