Varför byta ut ett vinnande koncept?

Förstår inte varför jag skulle testa nya produkter till ansiktet när jag var supernöjd med det jag hade. Jag bytte ut Darphin Fibrogene Line Response Nourishing Balm for Dry Skin och Cream for Dry to Very Dry and Extremely Dry Skin mot Dermalogica Skin Smoothing Cream och Intensive Moisture Balance. Hade läst att Dermalogica skulle vara så bra, men inte på mig. Håller inte alls fukten hela dagen som Darphin, tyvärr! Är väl så illa tvungen att använda upp det jag har innan jag kan byta tillbaka. Damn!

2 tankar på “Varför byta ut ett vinnande koncept?”

  1. Tack för namnet på sköljmedlet! Nu behöver jag kanske inte smygsniffa på Stellas jacka längre…;-)
    Tjatigt när man köper hudvårdsprodukter som inte funkar… Jag har kört länge med Lancomés aqua fusion, men sen köpte jag Sonya balancing cream från en som säljer Aloe vera-produkter och jag är helt såld! Helt underbar om man som jag har blandhy. Ha en fortsatt trevlig helg!

    Svara

Lämna en kommentar