Ordning & reda

Jag är uppvuxen med att lägga allt som ska upp till övervåningen i trappen. Nu när jag har eget hus gör jag likadant. Problemet då som nu är att alla familjemedlemmar inte förstår att man kan ta med sig någonting när man går upp. Har sett en trappkorg på Bruka Design som jag tror skulle göra sig snygg i vår trapp. Jag har inte sett den förut, men den verkar ha funnits i Brukas sortiment några år. Idag beställde jag och Camilla varsin från en butik i Sundsvall. Längtar verkligen tills den kommer. Min förhoppning är att det kommer att bli lite mer ordning & reda i hallen. Det gillar ju jag!

– Posted using BlogPress from my iPhone

1 tanke på “Ordning & reda”

  1. Haha känner igen det där ända sen jag själv bodde hemma. Mamma lade allt i trappen som jag skulle ta med upp, men…orkade man det?? Nej..och det blev ett himla tjat…! ;-)Men ja…jag gör också likadant och ”tjatar” på mina barn…

    Svara

Lämna en kommentar