Klara, färdiga, gåVi har en storskidåkare i familjen. I morse ställde Timpa upp i Kronholmsloppet. Eftersom det i den här åldern inte är så viktigt att vinna, var det intressant att se om han bara skulle åka i sin egen takt och inte bry sig om de andra eller om han skulle åka för att vinna. Eftersom jag och (framförallt) Stefan är målinriktade, tänkte jag att det kanske har smittat av sig. Vi talade bara om när det började närma sig start och var starten gick. Mycket riktigt, han ställde sig i täten direkt och fick starta som trea. Han var väldigt duktig på att åka med tanke på att han inte åkt särskilt mycket längd tidigare. Några gånger i fjällen och några gånger på dagis. Det var ju ingen placeringstävling, men Tim var ändå besviken att han bara kom tvåa in i mål. Han var dock nöjd över att ha åkt om en. Alla barn fick sedan lunch på McDonalds och ett pris att hämta ut på Butik Klöver.

Lämna en kommentar