De här tonfiskburgarna åt vi i somras. Ett gott alternativ till vanliga burgare. Tonfiskröran passar väldigt bra tillsammans med avokadon och den picklade rödkålen.
Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Tonfiskburgare
4 portioner
4 hamburgerbröd
2 avokado, mogna, skivade
4-6 salladsblad
1 burk tonfisk i vatten
2 dl färskost
1 msk teriyakisås
1 lime
Snabbpicklad rödkål
0,25 rödkålshuvud, strimlat
2 dl socker
3 dl vatten
1 dl ättika

GÖR SÅ HÄR:
- Börja med att pickla rödkålen. Värm upp ättika med socker till sockret löst sig. Häll i rödkål och häll sedan upp i burk och ställ i kylen.
- Blanda färskost, tonfisk, teriyakisås och kläm i lite limesaft.
- Montera burgaren med salladsblad, tonfiskröran, skivad avokado och den picklade rödlöken.
Receptet kommer från Abba.