Vi gjorde så goda köttfärsbiffar härom veckan. Väldigt enkla och lagom smakrika med tapenade och sambal oelek. Går dessutom snabbt att svänga ihop och blir en festmåltid vardag som helg!!
Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!
Tapenadebiffar
4 portioner
500 g nötfärs
1 ägg
2 msk tapenade av soltorkade tomater
1 vitlöksklyfta
1/2-1 tsk sambal oelek
Salt & svartpeppar
Tillbehör
Klyftpotatis
1 burk lätt crème fraiche feta & soltorkad tomat
Grönsallad
GÖR SÅ HÄR:
- Blanda nötfärsen med ägget, tapenade, sambal, salt och peppar. Pressa ner vitlöken.
- Forma biffar och stek på medelhög värme i lite olivolja.
- Servera med klyftpotatis, lätt crème fraiche feta & soltorkad tomat och en god sallad.
Inspirationen kommer från Lollo Johansson.