De här små godingarna är superenkla om du vill bjuda på något enkelt och gott till fördrinken. Problemet är bara att stoppa i tid, det är lätt att äta för många.
Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!
![Räkskedar med minimozarella](https://i0.wp.com/gradinskan.se/wp-content/uploads/2022/05/Rakskedar1.jpg?resize=819%2C1024&ssl=1)
![Räkskedar med minimozzarella](https://i0.wp.com/gradinskan.se/wp-content/uploads/2022/05/Rakskedar.jpg?resize=819%2C1024&ssl=1)
Räkskedar med minimozzarella
150 g räkor, skalade (ungefär dubbelt så mycket med skal)
1 påse minimozzarella
Färsk koriander
Inlagd ingefära (skuren i strimlor)
Japansk soja
GÖR SÅ HÄR: Lägg räkor, mozzarella, korianderblad och ingefära på skedar. Skvätta över japansk soja innan servering.
Receptet kommer från ELLE Mat och vin.