Chips med tryffeldipp

Har varit en godisråtta tidigare, men har de senaste åren gått över till att bli en chipsråtta. Oj, vad det kan vara gott med en liten skål chips ibland. Det behövs ofta inte så mycket, en liten skål räcker för att fylla saltbehovet.

Pricken över i:et är att ringla över en god dipp!

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!

Chips med tryffeldipp

Chips med tryffeldipp

4-6 personer
200 g lättsaltade chips, grytfriterade

Tryffeldipp
1 dl smetana
0,25 tsk tryffelolja
0,25 krm salt

Garnering
Färsk gräslök

GÖR SÅ HÄR:

  1. Blanda ihop smetana med tryffelolja och salt.
  2. Häll ut chips på ett fat. Klipp av ett hörn på en plastpåse och spritsa över dippen.
  3. Finhacka gräslök och strössla över.
  4. Klara, färdiga, moffa!!


Lämna en kommentar