En lite annorlunda touch på tacos. Supergott till helgmyset eller varför inte förbereda och steka utomhus på muurikkan. Det blir så fina färger med morotstortillan, avokadon och lingonmajjon. Norrlandsvilt hittar du i frysdisken på Ica.
Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar!
![Morotstortillas med renskav](https://i0.wp.com/gradinskan.se/wp-content/uploads/2022/02/Morotstortillas-renskav2-1.jpg?resize=840%2C930&ssl=1)
![Morotstortillas med renskav](https://i0.wp.com/gradinskan.se/wp-content/uploads/2022/02/Morotstortillas-renskav.jpg?resize=819%2C1024&ssl=1)
Morotstortillas med renskav & lingonmajjo
2 personer
4 morotstortillas (Santa Maria)
1 påse renskav (240 g) från Norrlandsvilt
2 nävar rucola
1 avokado
0,5 paket böngroddar
4 msk majonnäs
2 msk lingonsylt
Salt & peppar
1 tsk spiskummin
1 msk paprikapulver
1 tsk gurkmeja
Olja till stekning
![Morotstortillas med renskav](https://i0.wp.com/gradinskan.se/wp-content/uploads/2022/02/Morotstortillas-renskav1.jpg?resize=840%2C672&ssl=1)
GÖR SÅ HÄR:
- Blanda majonnäsen med lingonsylten och smaka av med salt & peppar.
- Stek renskav och böngroddar i olja. Bryn tills renskaven fått en ordentlig stekyta.
- Krydda med salt, peppar, spiskummin, paprikapulver och gurkmeja.
- Montera tortillan. Börja med rucola, renskavsblandningen, lite advokado och toppa med några klickar lingonmajonnäs.
Inspirationen kommer från Pontus Karén och Norrlandsvilt.